ASSU WebApp voorbeelden

Uw eigen WebApp?


Waar uw website en de inzet van Social Media ervoor zorgen dat klanten u vínden, zorgt de WebApp ervoor dat klanten blijven.

De belangrijkste functie van de WebApp: uw klant kan direct met letterlijk één druk op de knop op zijn smartphone contact met uw kantoor opnemen.

Optimaliseer uw communicatie

Communicatie tussen uw kantoor en uw klant optimaliseren?

U beschikt over verschillende communicatiemiddelen: face-to-face, telefoon, e-mail, website, webcam, social media. En uw eigen WebApp op de mobiele telefoons van al uw klanten: dat is nu óók mogelijk. 

Een groeiende groep klanten zal deze vorm van digitale communicatie zéér aanspreken!

Verzekeringen aanvragen

Wilt uw klant een verzekering aanvragen of muteren?

Indien uw kantoor een 'mijn polismap' beschikbaar stelt aan uw klanten, kunnen zij via de WebApp verzekeringen wijzigen en/of aanvragen.

Uw klant is onderweg met de trein of het vliegtuig naar zijn vakantiebestemming. 'Oei..... heb ik nu wel of niet aanvullende zorgkosten verzekerd op mijn reisverzekering?' Via de WebApp kan hij dat controleren of de vraag bij u neerleggen.

In contact met de schadeafdeling

Snel contact met de schadeafdeling.

Bij een schadegebeurtenis kan uw klant de schadeafdeling rechtstreeks benaderen. Dus niet doorschakelen of doorzetten of wachten op een telefoon-menu. Nee, direct de juiste afdeling.

Rechtstreeks contact

Rechtstreeks contact met eigen adviseur.

Via de WebApp kan uw klant vragen stellen, informatie opvragen en direct contact hebben met de eigen adviseur binnen het kantoor.

Plan gemakkelijk een afspraak in!

Afspraak maken met uw eigen adviseur?

De WebApp biedt ook de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Handig. Klantvriendelijk!

Schade melden

Heef uw klant schade?

Maak het uw klant makkelijk. Stel uw klant gerust bij een schade. Via zijn smartphone kan hij met één druk op de knop een schade melden.

FAQ


Een WebApp is een web applicatie, deze applicatie is te vinden door een URL in te voeren in een webbrowser. Een Web-app wordt niet aangeboden in een App-store. Als we het hebben over een Web-app, dan praten we in dit geval over een applicatie die ook geoptimaliseerd is voor mobiel- en tabletgebruik, oftewel een Responsive of Adaptive applicatie.

Een Progressive-app is de 'jongste' variant en maakt volledig gebruik van de functionaliteiten in de browser. Deze vorm van app hoeft niet, zoals een Native-app, ontsloten te worden via de store van Apple, Google of Microsoft. Een Progressive-app voeg je vanuit de browser toe op je homescreen en kan ook offline gebruikt worden.

YORON bouwt enkel Progressive-apps!

Een platformafhankelijke versie van een toepassing voor een smartphone. Deze applicaties worden gedistribueerd via een centrale store zoals AppStore en PlayStore.

De Native Apps zoals die nu worden uitgeleverd aan financieel advieskantoren in onze branche zijn veel te duur. Daarnaast zijn wijzigingen in een Native App erg tijdrovend. In gebruikersgemak en functionaliteit is een Web App simpelweg beter.

  • Aanpassingen direct zichtbaar
  • Makkelijk te onderhouden
  • Goedkoper in ontwikkeling
  • Niet afhankelijk van toelatingseisen voor app-stores
  • Geen extra kosten die je voor een developers-account moet betalen aan de app-stores

Dat is best wel een lastige vraag. Het hangt namelijk van veel verschillende factoren af. Om tot een goede prijs voor de ontwikkeling van uw app te komen, moeten we eerst veel zaken helder krijgen. Als u die niet duidelijk hebt, en zomaar wat prijzen opvraagt bij verschillende app ontwikkelaars, dan vergelijkt u al snel appels met peren.

De kosten van het ontwikkelen van een app variëren tussen de paar duizend euro tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van uw wensen. Om voordelig een app te laten maken, kunt u ervoor kiezen om met standaard oplossingen te werken. Die zijn vaak beschikbaar voor business apps, apps voor scholen of verenigingen of apps voor de horeca.

YORON levert geen NativeApp maar een gestandaardiseerde Business WebApp met alle mogelijke functies. Omdat de WebApp is gebaseerd op een standaard template hebben wij de initiële ontwikkelkosten laag kunnen houden en hebben we nauwelijks onderhoudskosten.

Een abonnement op de ASSU WebApp van YORON is reeds beschikbaar vanaf € 25,00 per maand! Ongekend laag!